Beste Ferm-lid,
De grote vakantie ligt achter ons en hopelijk heeft iedereen de hittegolf goed doorstaan..
We brengen voorzichtig wat nieuws voor de volgende twee maanden. Een aantal activiteiten kunnen we organiseren mits de nodige coronamaatregelen, maar een aantal moeten we spijtig genoeg annuleren.
AANDACHT!!!!!!!!
Willen jullie voor elke activiteit (binnen) waaraan je wil deelnemen, zorgen dat je een mondmasker hebt en handgel, dit voor je eigen veiligheid en die van anderen. We volgen de federale maatregelen en we moeten voor buitenactiviteiten geen mondmaskers meer opzetten als er voldoende afstand kan gehouden worden, zorg er wel voor om er altijd één bij te hebben. Binnen is het ook niet meer verplicht als de veilige afstand gegarandeerd kan worden.
Het is allemaal wat vervelend, maar we zullen toch wat voorzorgen moeten nemen om een aantal activiteiten te laten doorgaan.
Dinsdag 8 september: fietsdag. Vertrek om 9.30 u aan het standbeeld. Iedereen zorgt voor een picknick en fluovest, zodat alles veilig kan verlopen. Verdere info bij Emilia Van Herck 014671336
Woensdag 9 september: turnlessen starten opnieuw om 19.30u op de Voorheide.
Zaterdag 12 september: Onze-Lieve-Vrouwekerk achter de schermen. Vic Hendrickx geeft een rondleiding van ongeveer 1.50 u en nadien kan iedereen op eigen initiatief met de fiets of met de auto afzakken naar De  Brulen (aan de vaart) om een ijsje te eten. Samenkomst aan de kerk om 13.45 u en om 14 start de rondleiding.  Inschrijven via mail of tel. bij Carry ten laatste woensdag 9 september. Gegevens zie onderaan.
Dinsdag 29 september gaan we naar Kasterlee voor mini- en snookergolf. Het vervoer zal kunnen gebeuren met 2 in een auto of per fiets. Inschrijven bij Mieke of Paula voor 25 september. Ophalen vanaf 13u, start golf rond 13.30u.
Donderdag 1 oktober: kookles met als thema “Heel de wereld bakt”. Zaal Ontmoeting om 19u, op veilige afstand van elkaar in de zaal en niet in de keuken.
Vrijdag 2 oktober: start Yoga in de Bemdhal van 10 tot 11 uur.
Maandag 12 oktober i.p.v. 5-10: Bloemschikken. Info volgt nog nadat Lisette het voorbeeld heeft doorgegeven.
Dinsdag 13 oktober: fietsdag. Vertrek om 9.30 u aan het standbeeld. Iedereen zorgt voor een picknick en fluovestje, zodat alles veilig kan verlopen. Verdere info bij Emilia.
Donderdag 29 oktober: Herfstontmoeting met een ontspanningsmoment om U tegen te zeggen. Dit gaat door in het parochiecentrum van de Voorheide en begint om 19 uur i.p.v. 19.30 uur. Kostprijs € 7. Inschrijven bij je wijkverantwoordelijke voor 19-10. Wegens corona passen we het hapje en drankje aan. Dus de brunch is voor een andere keer. We zien het wel anders dan een gewone ledenvergadering, meer in de vorm van een theatervoorstelling.
Op deze bijeenkomst worden ook de winnaars bekend gemaakt van de fotozoektocht en de woordzoeker.

BREAKING!!!
Beste Ferm-lid,
We hebben je in de vorige nieuwsbrief meegedeeld dat al onze geplande activiteiten onder voorbehoud zijn.
Vermits de corona-besmettingen nu weer in stijgende lijn zitten en vermits de uitgenodigde gastgroep niet voldoende veilig kan repeteren, zien we ons genoodzaakt om de herfstbijeenkomst van 29 oktober 2020, waarnaar we zo hadden uitgekeken en waar zoveel werk was ingestoken, te annuleren.
Je hebt deze voorstelling natuurlijk nog te goed, maar wel in 2021.
Hopelijk heb je begrip voor deze beslissing.
Hou het ondertussen gezond!
Namens de Ferm-kern
september 2020

Activiteiten die niet kunnen doorgaan:
-De bijeenkomst voor alle leden op 21-9 moeten we spijtig genoeg annuleren.

-Vrijdag 16 oktober: Bonanzas. We hebben gekozen om het niet naar een andere datum te verplaatsen met de onzekere maanden waar we nog voor staan. We zullen dus het geld terug bezorgen. 
Wil iedereen die gereserveerd heeft voor zichzelf of voor meerdere personen een rekeningnummer en de namen voor wie gereserveerd was, doorgeven aan Mieke zodat zij de bedragen terug kan storten.

-Vrijdag 23, za. 24 en zon. 25 oktober het feestweekend naar Westerwald wordt uitgesteld naar volgend jaar dezelfde periode.
Het gestorte voorschot blijft staan tenzij je als ingeschrevene voor dit weekend liever je voorschot terug krijgt. Neem dan contact op met Wendy.